Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit

Welke stormbanen zijn er?

Wanneer je van plan bent om een feest of evenement te organiseren, komt daar natuurlijk veel bij kijken. Zo moet je aan van alles denken om de gasten een leuke tijd te laten hebben. Denk aan drankjes en hapjes en leuke activiteiten. Hier komen wij van Springkussenverhuur Leeuwarden aan bod. Wij hebben namelijk een groot assortiment aan verschillende artikelen die wij verhuren voor een succesvol evenement. Een voorbeeld hiervan zijn onze stormbanen.

Stormbaan Piraten Run

Deze stormbaan is een ideale keuze voor een evenement. Met een 17 meter lange baan waan jij je weg over en door de diverse verschillende obstakels. Een ideale bezigheid voor kinderen om hun energie kwijt te kunnen. Ook een leuk idee is om een estafette race te houden. 2 groepen racen tegen elkaar. De groep die het snelst is, wint. Wij raden je aan om de stormbaan door ons te laten opbouwen en af te bouwen. Dit scheelt jou ook weer tijd en zo kan je je bezighouden met andere dingen. Ben je geïnteresseerd naar dit item? Bekijk dan hier de stormbaan Piraten Run.

Stormbaan Haai

Ben je een echte onderwater liefhebber? Dan is de stormbaan Haai iets voor jou. Klim en klauter door de onderwater wereld. En kijk uit voor de gevaarlijke zeedieren die je onderweg tegen komt. Heb je het overleeft? Glij dan door de bek van de haai de oceaan uit. Durf jij nog een keer?

Stormbaan Jungle

Ben jij een echte dierenliefhebber en zou jij wel eens door het oerwoud willen springen? Huur dan de stormbaan Jungle. Slinger als een echte Tarzan aan een liaan door de jungle. Klim en klauter over de verschillende obstakels die je onderweg tegenkomt en glij aan het einde van de jungle met de glijbaan naar beneden.

Stormbaan Mega

Heb je echt veel ruimte tot je beschikking? Kies dan voor de stormbaan Mega, deze stormbaan is namelijk maar liefst 21 meter lang. Dat betekent meer obstakels, een langere baan en extra meer plezier om te beleven. Bestorm de stormbaan zo snel als je kan en wees de eerste die aan de overkant komt. Als extra toevoeging zit er in deze stormbaan ook nog eens een klimwand. Tevens een ideale manier om je uithoudingsvermogen te testen. Bij interesse bekijk je hier de stormbaan Mega.

Meer informatie

Heb je na het lezen van dit blog nog vragen? Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers van de klantenservice. Zij helpen je graag verder.

Klantenservice en voorwaarden

Overig

Contactgegevens

T. 06-19222319
E. info@springkussenverhuur-leeuwarden.nl
Ouddeelstraat 19 A
8936 AZ, Leeuwarden
KvK: 87063816
BTW: NL 864192605B01