Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit

Leuke spellen voor een sportdag!

Wil je na deze vervelende en rare tijd van het corona virus iets leuks organiseren voor de kinderen? Dan is een sportdag daar een leuke oplossing voor. De kinderen zien elkaar weer na een lange tijd en zijn gelijk ook weer in beweging. Wij van Springkussenverhuur Leeuwarden hebben een aantal zeskamp spellen, die je perfect kan gebruiken voor een geslaagde sportdag!

Vliegend tapijt

Een leuke activiteit wat je met veel kinderen kunt doen is het vliegend tapijt. Een spel waarbij je samen moet nadenken en gelijke tijd moet springen om zover mogelijk te komen. Je kunt dit spel als wedstrijd vorm uitzetten en twee teams laten strijden wie het snelst zo ver mogelijk kan komen met zijn vliegend tapijt.

Kamelen race

Naast het vliegend tapijt, is het ook enorm leuk om met de kinderen kamelen race te spelen. Ze kunnen met dit spel lekker hun energie kwijt en kunnen het tegen elkaar opnemen. Het spel werkt als volgt. Je plaatst het emmertje op de rug en maakt deze vast met de band om je buik heen. Je kunt in de emmertjes water doen of iets anders als het niet zulk lekker weer is. Degene die de meeste inhoud nog in zijn emmertje heeft na het afgelegen van het parcours heeft gewonnen. Je kunt het ook spelen in estafette vorm en de kinderen in teams laten spelen en kijken wie er het meeste water of ballen in de emmer heeft aan het einde van het parcours.

Loopbroeken spel

Een klassieker maar een spel waar je enorm mee kunt lachen is met het loopbroeken spel. In deze  loopbroeken kan je met zijn drieën en proberen om zo snel mogelijk van de ene naar de andere kant te komen. Lijkt makkelijk, maar je moet goed samenwerken om daadwerkelijk aan de over kant te komen. Een spel dat leuk is voor jong en oud en hoe leuk is het dan om de kinderen te laten strijden tegen de volwassenen.

Funslang

Dit spel lijkt op broek lopen, maar is net even wat anders. Dit spel is wel een spel wat je moet doen als team. Ga met 3 tot 4 personen in de funslang staan en probeer zo snel mogelijk de eindstreep te behalen. Het lijkt lastig, maar als je een goede tactiek bedenkt is het echt zo lastig niet.

Meer informatie

Heb je na het lezen van dit blog nog vragen. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers van de klantenservice. Zij helpen je graag verder.

Klantenservice en voorwaarden

Overig

Contactgegevens

T. 06-19222319
E. info@springkussenverhuur-leeuwarden.nl
Ouddeelstraat 19 A
8936 AZ, Leeuwarden
KvK: 87063816
BTW: NL 864192605B01