Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit

 3 Geweldige Springkussens met Dierenthema in Leeuwarden

Ben je een liefhebber van dieren of organiseer je een feestje met een dierenthema? Dan is Springkussenverhuur Leeuwarden de plek voor jou! We bieden een breed scala aan springkussens, maar vandaag willen we je graag voorstellen aan onze 3 fantastische springkussens met dierenthema. Deze springkussens zijn perfect voor kinderen die van dieren houden en zullen zeker een glimlach op hun gezicht toveren. Laten we ze eens nader bekijken!

Springkussen Flamingo: Tropisch Plezier voor Springliefhebbers

Het Springkussen Flamingo is een ware blikvanger! Deze vrolijke flamingo is al van een afstand goed te zien en trekt direct de aandacht van de kinderen. Naast het plezier van het springen, biedt dit springkussen ook glijbanen en obstakels om de ervaring nog leuker te maken. Met zijn tropische en kleurrijke design is dit springkussen een feestje op zich!

Springkussen Boerderij: Beleef het Boerderijleven in een Springkussen

Wie houdt er nu niet van de boerderij? Met het Springkussen Boerderij kunnen kinderen nu rustig rondspringen en glijden terwijl ze zich in een boerderijomgeving wanen. Het hoogtepunt van dit springkussen is de grote zwart-witte koe die de kinderen opwacht. Met zijn vriendelijke uitstraling is deze koe klaar om de kinderen een geweldige tijd te bezorgen!

Springkussen Lama: Kleurrijk Speelplezier zonder Gespuug

Lama’s zijn tegenwoordig overal te vinden, en nu ook op een springkussen bij Springkussenverhuur Leeuwarden! Het Springkussen Lama is kleurrijk, vrolijk en ontzettend leuk om op te spelen. Het beste van alles is dat deze lama niet spuugt, dus ouders hoeven zich geen zorgen te maken. Het springkussen biedt kinderen de mogelijkheid om hun energie kwijt te raken en plezier te hebben in een veilige omgeving.

Klantenservice en voorwaarden

Overig

Contactgegevens

T. 06-19222319
E. info@springkussenverhuur-leeuwarden.nl
Ouddeelstraat 19 A
8936 AZ, Leeuwarden
KvK: 87063816
BTW: NL 864192605B01